Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Laji Salibandy
Kotipaikka Vantaa
Jäseniä 39 (Pelaajalista)
Tero
Kärkkä
Tero
Pauli

Mites loput tänään?

Matti ilmoittautui in

watsuppi ei toimi - tiedoksi

Lue loput viestit

Rubles

(Päivitetty 14.11.2017)

Yhteystiedot:

• General Manager, joukkueen päällikkö- sekä pelimies: Pauli Luode pauli.luode@gmail.com / 040-5181005
  • Rahastonhoitaja, vilttiketjun viimeinen laitahyökkääjä: Tero Nurmi, tnurmi82@gmail.com / 044-0205822
  • Joukkueen henkinen johtaja, shamaani & taustavaikuttaja: Mika Ahonen, mika.ahonen@tieto.com
  • Whatsapp: Pistä viesti Terolle tai Paulille niin pääset mukaan todella antoisaan keskusteluun!

Harkat & Pelit:

• Harkat: Keskiviikkoisin klo 18 Myllypuron Arena Centerillä.
  • Matsit Ruskeasuon Arena Center, kts. ajankohdat Tapahtumista.
  • Ilmoittaudu aina nimenhuudossa In tai Out!

Maksut:

• Rublesin tilinumero: FI51 8013 0711 1021 35 (Tero Nurmi /Rubles, Danske Bank)
  • Kaudella 2017-2018 kuukausimaksu 20e /kk, heinä-huhtikuu eli 10kk ajan. Yhteensä on laskettu siis 200e per ilmoittautunut pelaaja. Tällä pääsee siis treenivuorolle.
  • Kaudella 2017-2018 liigamaksu on kertamaksu 82e, ei sisälly kuukausimaksuun. Tällä pääsee siis peleihin.
  • Kuukausimaksut tilille. Maksaminen liikuntaseteleillä onnistuu, mutta ei suoraan AC:n kassalla. Liikuntasetelit aina rahastonhoitajan kautta.
  • Kertamaksu epäsäännöllisille kävijöille 7,5e. Maksettava tilille. Suositellaan joukkueeseen liitymistä :)
  • Rahastonhoitaja seuraa tilin ja maksujen tilannetta aktiivisesti ja murjottaa aina kun joku ei ole maksanut ajoissa.